Link om te doneren: klik hier

Albert is een judoka met naam en zijn prestaties besluit uit een tijdsbestek van 16 jaar. Altijd heeft hij zijn focus vol op zijn sport, Judo. Zijn doel is en blijft excelleren op elk toernooi. Na een gouden Deaflympics vorig jaar wilt hij toch proberen voor 5e Deaflympics die over 2 jaar in Tokio, een bakermat van Judo, wordt gehouden. Met 2 gouden Deaflympische medaille en 2 wereldtitels op zijn palmares ontbreekt er toch een Europese eremedaille. Al heeft hij een bronzen, maar is nog geen gouden medaille. Daar wilt Albert nu voor gaan komende Europees Kampioenschap die van 4 tot 6 mei 2023 in Bulgaarse hoofdstad Sofia wordt gehouden. Hij zal uitkomen in klasse -60kg.

Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond wilt Albert graag ondersteunen zodat hij met zijn coach Wietse Swart en sparringpartner Stefan Greuter zorgeloos naar het EK kunnen. In de Dovensport is op dit moment helaas niet voldoende geld beschikbaar voor de prestatiesporters zoals Albert, wat betekent dat hij veel zelf moet financieren. Daarom wilt KNDSB graag beroep doen op iedereen, die Albert een warm hart toe dragen, mee willen doneren om hem een welverdiende steun te geven.

Help Albert!!! 

Wil je meer dan EUR 100 doneren en in aanmerking komen voor fiscaal aftrekbaarheid in verband met gift. Dat kan! Nu KNDSB een ANBI-status heeft! Neem contact op via office@kndsb.nl

Judoka Jari Wollrabe heeft vanwege zijn drukke studieschema af moeten zien van deelname. Door studie kan hij niet optimaal voorbereiden op het EK.