Op zondag 10 september 2023 vindt de eerste Oranje Para-voetbaldag van het seizoen 2023/’24 plaats op de KNVB Campus in Zeist. Jaarlijks organiseert de KNVB (minimaal) zes Oranje Para-voetbaldagen. Deze dag is voor iedereen die interesse heeft toegankelijk, we nodigen je dus van harte uit om een kijkje te nemen en je te laten inspireren.

Op deze dagen komen alle Oranje Para-voetbalteams naar Zeist, onder meer om te trainen. Naast de trainingen van de Nederlandse CP-voetbal (jeugd)teams, het Nederlands Amputatievoetbalteam en de talententraining voor het Blindenvoetbal, vinden er nog meer activiteiten plaats. Er wordt een clinic georganiseerd voor dove/slechthorende futsal speelsters en een training voor jonge jongens en meiden met een amputatie.

De futsalclinic voor dove en slechthorende meiden tussen de 14 en 23 jaar zal in de sporthal van de KNVB Campus verzorgd worden door Teuny Bosma, bondscoach van de Oranje Futsal vrouwen.

Iedere meid in de leeftijd van 14-23 jaar kan zich aanmelden om hieraan mee te doen. Voorwaarde is dat de speelster een gehoorverlies van 55dB of meer dient te hebben. Je hoeft absoluut geen ervaring in voetbal te hebben. Het doel is dat we zo veel mogelijk dove/slechthorende meiden plezier laten ervaren in futsal (en voetbal in het algemeen).

Teuny Bosma, bondscoach van Oranje Futsal Vrouwen.

Informatie over de clinic

# Zelf meenemen: sportkleding en sportschoenen (zonder zwarte zool)

Is dit iets voor jou? Meld je dan nu aan voor de futsalclinic op de KNVB Campus!

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar passendvoetbal@knvb.nl

Geef in de mail het volgende aan:

  • Ik wil mij graag aanmelden voor de futsalclinic voor de dove en slechthorende meiden
  • Naam
  • Leeftijd
  • Woonplaats
  • Heb je al ervaring in voetbal?
  • Zo ja: bij welke club voetbal je?
  • Ben je doof of slechthorend?

Supercup vrouwen doven futsalcompetitie

Sinds 2021 organiseert de KNVB de doven futsalcompetitie voor mannen en voor vrouwen. De doven futsalcompetitie is een speciale competitie voor doventeams in de zaal. Voorheen werd de competitie georganiseerd door de KNDSB, sinds seizoen 2021/’22 organiseert de KNVB deze competitie. Zondag 10 september neemt de winnaar van de competitie (Zwaluwen Utrecht 1911/ DSV Catharijne ’83) het op tegen de winnaar van de beker (GDVV Martinistad). De aftrap is om 16.00 uur in de sporthal op de KNVB Campus

Team Zwaluwen Utrecht 1911/DSV Catharijne ’83
Team GDVV Martinistad

Iedereen is van harte welkom. Adres: Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist