De wedstrijd tegen Koeweit verliep anders dan verwacht. In het begin ging het gelijk op voor beide teams. Helaas kon Joost een vroege goal van Koeweit niet tegenhouden. Enkele minuten later tackelde een Koeweitse speler Bilal in het penaltygebied, wat leidde tot een penalty die Milos benutte en ons wat opluchting bracht.

Na de pauze begon de tweede helft veelbelovend, met enkele onderscheppingen en gecreëerde kansen aan onze kant. Ondanks een tegengoal die Bilal niet kon voorkomen, wist Martin gelijk te maken. We hadden kansen om op voorsprong te komen, maar misten scherpte in de afwerking. Helaas konden we onze kansen niet benutten.

Het besluit om met vijf spelers (inclusief een vliegende keeper) te spelen, leidde tot een tegendoelpunt in de laatste minuten en eindigde de wedstrijd met een 2-4 verlies. We hebben veel geleerd en zijn vastbesloten om beter te presteren in toekomstige toernooien. Het team is zich bewust van de ontwikkelingen die nodig zijn voor het zaalvoetbalspel en kijkt uit naar verbetering in het volgende toernooi.