Beste bowlers en supporters,

Met genoegen wil ik namens de trainers Farida en Andrea aankondigen dat de geselecteerde leden voor het Nationale Bowlen Team zijn bekendgemaakt. Na een zorgvuldige evaluatie van alle kandidaten zijn de volgende bowlers gekozen om ons land te vertegenwoordigen op EK 2024 in Wemmel:

Heren: Joost Duivenvoorden, Andre van Nifterik, Frank Braan, Jack Castelijns, Jan de Boer en Pieter van den Eijkel

Dames: Aila Alieva, Anja Zoomer, Annemieke Bouwmeester, Annette Kieboom, Denise Tol en Liisa Moity

Wij willen alle bowlers die hebben deelgenomen aan de selectieprocedure bedanken voor hun inzet, toewijding en passie voor de sport. De concurrentie was sterk en het was een uitdaging om tot deze definitieve selectie te komen.

Voor de geselecteerde leden van het team: gefeliciteerd met deze prestatie! Jullie hebben bewezen dat jullie de vaardigheden, toewijding en mentaliteit hebben om ons land op het hoogste niveau te vertegenwoordigen. We kijken uit naar jullie bijdrage aan het succes van het Nationale Bowlen Team en we zijn ervan overtuigd dat jullie ons trots zullen maken.

Voor degenen die niet zijn geselecteerd: we willen jullie bedanken voor jullie deelname en inzet. Jullie hebben laten zien dat jullie toegewijd zijn aan de sport en we moedigen jullie aan om door te blijven gaan met trainen en streven naar verbetering. Jullie hebben nog steeds een belangrijke rol te spelen in de bowlersgemeenschap en we kijken uit naar jullie deelname aan toekomstige evenementen.

We zullen binnenkort contact opnemen met de geselecteerde leden om verdere details te verstrekken over trainingen, wedstrijden en andere verplichtingen als lid van het Nationale Team.

Nogmaals, dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het selectieproces. Laten we samenwerken om het bowlen naar nieuwe hoogten te brengen en ons land met trots te vertegenwoordigen.

Met vriendelijke groet,

Toine Vos, Teammanager

Namens trainers Farida Pascoal en Andrea Homan

Steun ons KNDSB Nederlandse bowling team met donatie. Klik hier