Na geslaagde NK-editie 2018 in Empel heeft de afdeling wederom uitnodiging van de organisatie gekregen om het Nederlands Kampioenschap 10 kilometer hardlopen  weer in het Brabantse dorp Empel te houden.

De Omloop van Empel houdt voor de 5e keer haar evenement, een feestelijk lustrum! Het maakt daarom deze editie speciaal. Het wordt gehouden op 30 juni 2019 en start voor 10 kilometer is 13:45 uur.

De Omloop van Empel zegt altijd: WIE DAAG JIJ UIT? Afdeling Atletiek roept de leden van de KNDSB op om mee te doen aan het NK 10 kilometer. Afdeling Atletiek daagt iedereen uit!!!

Inschrijfgeld is EUR 5,00 per persoon. Onderweg zijn er verzorgingsposten en bij de finish wacht een mooie medaille als herinnering voor deelname!

Doe mee en mail de afdeling – atletiek@kndsb.nl – zo snel mogelijk (uiterlijk 30 april 2019) met volgende gegevens:
– Naam (Voor- en Achternaam en Tussenvoegsel duidelijk vermelden)
– Woonplaats
– Geboortedatum
– Man of Vrouw
– Clubnaam (aangesloten bij de KNDSB ongeacht welk sporttak, of een Persoonlijk lid)

Mocht het zo zijn dat 10 kilometer te lang of te kort is voor je, dan je ook inschrijven op 5 kilometer en/of 16,1 kilometer. Hierover kan je dan inschrijven bij de website van De Omloop van Empel. www.omloopvanempel.nl

De Omloop van Empel heeft een open karakter en is ook vrij voor iedereen, die doof of slechthorend is, om mee te doen. Afdeling Atletiek hoopt om meer deelnemers – met of zonder KNDSB lidmaatschap – om een unieke sfeer voor doven en slechthorenden te kunnen creëren. Voor deelname aan het NK is de KNDSB-lidmaatschap wel een vereiste. Kom en doe mee!!!

Foto’s van 2018 ter impressie. Met dank aan Knoops Fotografie