Na ruim 25 jaar voorzitter te zijn geweest en 50 jaar lidmaatschap van de Rotterdamse Doven Zwem Club (RDZC, winnaar Gehandicaptensportprijs Rotterdam 2012) wil ik nu graag samen met onze dochter Selena gaan inzetten voor de Maarten van der Weijden Foundation door mee te doen met de 11Stedenzwemtocht 2020.

De strijd tegen het unieke (zwemles geven aan dove en slechthorende kinderen) bestaansrecht van RDZC heb ik eind 2019 moeten opgeven door de nieuwe, nog strengere regelgevingen maar …………………

De strijd tegen kanker kan en mag NOOIT opgeven worden.

Daarom doen wij mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de (toekomstige) kankerpatiënten. Hoe mooi is het dan om voor de gezondheid van deze mensen te zwemmen.

Wij doen dit voor onze lieve en strijdvaardige schoonzus Clasina den Besten – Vos waarbij zij de jarenlange heftige strijd (en nu nog steeds) tegen kanker haar levensmotto “VIER HET LEVEN“ bewonderenswaardig hanteert.

Graag verwijs ik u naar de website www.11stedenzwemtocht.nl en als u dan op deelnemers klikt en dan naar de 2 bladzijde (misschien inmiddels op bladzijde 1) gaat, dan ziet u de foto van mij en onze dochter met het motto “Vier het Leven”. Als u op de foto klikt dan leest u onze voornemen.

Groetjes Corine en Selena.