Vacature Commissielid KNDSB 100 Jaar

De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (hierna KNDSB) bestaat op 4 april 2026 100 jaar. Een bijzonder moment en dat vraagt om een groot feest. Het bestuur heeft commissie KNDSB 100 jaar opgezet en zoekt vrijwilligers die graag zitting willen nemen om voorbereidingen voor de rekening te nemen.

Jaarlijks zetten de sporters, bestuursleden, verenigingen en vrijwilligers zich volop in voor alle Dove sporters en hun sportprestaties, nationaal als internationaal. Dat verdient een volledige erkenning vanuit de KNDSB. Met het houden van een KNDSB 100-jarige jubileumfeest en sportevenementen willen we deze prestaties eren.

De KNDSB zoekt 5 enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn om een sfeervolle dag te organiseren voor alle leden, verenigingen en externe genodigden. Een memorabel evenement waarin met trots terug wordt gekeken op onze 100 sportjaren 1926-2026 in en buiten Nederland.  

Het streven is om maandelijks te vergaderen, fysiek of via Zoom, op een vast nader te bepalen data.

Wij zoeken vrijwilligers:

  • Met een creatieve geest voor organiseren van een sfeervolle dag
  • die goede feeling heeft met de sporthistorie en evenementenwereld
  • die helder kan communiceren en samenwerken

Voel je geroepen om iets te kunnen doen voor de KNDSB, neem gauw contact om met het bestuur van de KNDSB. Mail je belangstelling of je vragen naar het mailadres: office@kndsb.nl.