Kan je hardlopen? Ben je een beginner of een gevorderde. Voor iedereen die kan hardlopen zijn van harte welkom om mee te doen aan SponsOORloop en/of NK 10 Kilometer in Dordrecht. Op zondag 30 oktober is er een grote hardloopevenement. Sfeervol en paar duizend hardlopers wagen zich eraan om 1 van de 3 afstanden te lopen. 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon (21,0975km).

SponsOORloop, de organisatie met goede band met de KNDSB, heeft Dordrecht opnieuw uitgekozen en ook een plek waar de SponsOORloop haar lustrum viert. KNDSB afdeling Atletiek werkt voor 4e keer samen met SponsOORloop en heeft 1 afstand gekozen voor het NK, 10 kilometer.

Voor het NK 10 Kilometer. Het is een open NK waarbij alle leden van de KNDSB die niet bij Atletiek staan geregistreerd maar wel kunnen hardlopen, worden uitgenodigd om uitdaging aan te gaan. Wie weet kan je heel goed hardlopen? Wil je geen 10 kilometer doen, maar liever korter of langer. Dan kan je inschrijven bij SponsOORloop, https://sponsoorloop.nl/inschrijven/

Voor NK 10 Kilometer kunnen jullie gerust mailen naar atletiek@kndsb.nl of hoogerwerf.atletiek@gmail.com.   Zie bijlage (klik erop).

De opbrengst van deze editie SponsOORloop komt ten goede van Deaflympics 2017. Uw steun is grote steun voor sporters die naar Deaflympics gaan. Ook kunnen jullie doneren via http://www.geef.nl/actie/sponsoorloop-2016

Aanmeldingen voor het NK tot nu toe:
deelnemers-2-10

Wil je meedoen? Geef je op vóór 7 oktober 2016.

sponsoorloop

Bron: KNDSB afdeling Atletiek