SponsOORloop 2016 plus NK Hardlopen 10KM

Kaart wordt geladen...

Datum
30 oktober 2016

Tijd
12:00-18:00 uur

Locatie
Statenplein, Dordrecht


Zondag 30 oktober 2016 vindt alweer de vijfde editie van de SponsOORloop plaats, hét hardloopevenement voor doven, slechthorenden en professionals uit de hoorsector. Het geld dat ze ophalen voor de SponsOORLoop wordt gedoneerd aan de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB). Loop jij ook (weer) mee? Help mee de sportieve ambities van de KNDSB waar te maken!

De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) is dé sportorganisatie die zich inzet om de sportieve ambities van dove en slechthorende sporters waar te maken. Maar voor belangrijke sportactiviteiten heeft de KNDSB vaak onvoldoende financiële middelen. Daarom organiseren Advanced Bionics en Phonak dit jaar voor de vijfde keer de SponsOORloop en hopen daarmee weer een mooi bedrag op te halen voor de KNDSB. Helpt u mee? Met uw bijdrage helpt u dove en slechthorende (top)sporters van de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) met het verwezenlijken van hun sportdroom.

Save the date: 30 oktober 2016
De SponsOORloop is dit jaar onderdeel van de DrechtStadLoop, een bijzondere marathon met het historische centrum van Dordrecht als magisch loophart. Wil jij meelopen? Dan kan je je medio juni inschrijven via de website van SponsOORloop. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws. Graag tot ziens bij de SponsOORloop op 30 oktober!

SponsOORloop: 13:45 uur 5km, 14:25 uur 10km en 14:35 uur Halve Marathon

NK Hardlopen 10KM: start om 14:25 uur