Op zondag 8 april valt er een beslissingen in 1e –, 2e klasse en bekertoernooi (Pieter Schiltmanscup) bij mannen, vrouwenklasse en bekertoernooi voor vrouwen. Dan houden we een 3e en slotdag KNDSB zaalvoetbalcompetitie in Haarlem.

Mannen
GDVV Martinistad 1 en DSV Catharijne`83 1 strijden om kampioenschap van Nederland. De Groningers hebben kleine 2 punten voorsprong op hun belager met nog 3 wedstrijden te gaan, geeft de wedstrijdtopper  tussen Martinistad en Catharijne al de doorslag?  Welke club gaat met de schaal huiswaarts?

Onderaan probeert  ADSV 1 de onverbiddelijke degradatie te voorkomen. Ze knokken voor elk punt die waard zijn.  Blijft de Amsterdammers volgende seizoen toch wel in 1e klasse?

In 2e klasse zijn ZBSD 1 en OLDI 2 nog in de race voor de schaal. Ze hebben zelfde aantal punten met nog drie wedstrijden te gaan. Is de beslissingswedstijd wel nodig op het eind van de competitie?   In welke stad barst de feest los?

Vrouwen
In de vrouwenklasse staan Nijmegen Black Eagles en ZBSD bovenaan, in het laatste competitiewedstrijd van deze dag spelen ze tegen elkaar om de kampioenschap. Of krijgen we verassende wending?  Welke team bekroont zich tot de beste doof voetballende vrouwenteam in Nederland?

Pieter Schiltmanscup
Er komt een nieuwe titelverdediger bij de mannen, want de vorige winnaar Martinistad is uitgeschakeld. OLDI 1, ADSV 1, DSV Catharijne`83 1 en ZBSD 1 strijden om de finaleplaatsen. Wie gaan naar de finale?  Welke club mag een metershoge wisselbeker meenemen naar huis? Zorgt de tweedeklasser ZBSD 1 voor de stunt door met de beker te winnen?
Bij de vrouwen strijden Nijmegen Black Eagles en ZBSD  in de finale om een wisselbeker. Ook komt er een nieuwe titelverdediger bij de vrouwen, de vorige winnaar Catharijne kwam de punten tekort.

Ook wordt er een prijzen uitgereikt aan topscorers en beste spelers bij alle competitieklassen.

De schalen, bekers en medailles staan klaar!

Klik voor het Programma en Standen.

Kom allemaal kijken in Haarlem op zondag 8 april.

Kennemer Sportcenter
IJsbaanlaan 4a
2024 AV Haarlem
http://www.sro.nl/accommodaties/sporthallen/haarlem/kennemer-sportcenter/