Marc Stouten (51 jaar) kent dit jaar een formidabele wielerseizoen. Bij reguliere wedstrijden rijdt Marc voor wielerploeg Novens en heeft de laatste tijd de één na de andere prijs binnen en staat bijna wekelijks op het podium. NK-titel bij categorie 50+ is een prachtige bekroning. Inzet voor zijn sport is niet te beschrijven hoe groot. Daarom neemt Marc Stouten de uitdaging aan om mooie resultaten neer te zetten op het WK. Wereldkampioenschap Wielrennen voor Doven en Slechthorenden wordt van 28 oktober tot 2 november gehouden in Turkse plaats, Gaziantep.

Er staat nu nog paar najaarskoersen in de Bollenstreek op het programma. Uitstekende voorbereidingen richting het WK. De vorm is er en Marc Stouten heeft nu eenmaal geen podiumvrees en gaat altijd in de aanval. Zijn explosiviteit, koersinzicht en sprintcapaciteiten maken hem een prachtige renner en favoriet! Op het WK Wielrennen zal hij uitkomen op 3 onderdelen: 1000m sprint (29 okt), 100km wegrace (1 nov) en 48km Puntenkoers (2 nov). Wim Heemskerk zal Marc vergezellen als ploegleider. Marc en Wim vertrekken op 26 oktober en komen op 3 november terug.

Novens Accountants is de trotse hoofdsponsor voor Marc Stouten 

Wij zijn nu al erg trots op Marc en hij heeft afgelopen jaren maar zeker dit jaar Novens Accountants goed in de schijnwerpers gezet. Met zijn altijd aanvallende manier van rijden en ijzersterke sprint is hij bijna niet te stoppen. Een prachtige top wielrenner (ondanks zijn handicap als slechthorende) met een goed karakter en sportmentaliteit wat aansluit bij onze normen als accountantskantoor. En het is ook nog eens een leuke kerel, aldus Peter van Zuijlen – directeur Novens Accountants.

KNDSB is ontzettend trots op dat Marc Stouten Nederland kan vertegenwoordigen op het WK en is de hoofdsponsor Novens Accountants zeer dankbaar voor steun aan Marc Stouten.  

WK Wielrennen is te volgen op website: www.wdcc2019.com en uiteraard zal de KNDSB voor publicaties zorgen.