Stichting Fonds Gehandicaptensport is al heel lang een vaste en vertrouwd partner van de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (hierna KNDSB). In het verleden heeft de KNDSB een lange periode een vaste bijdrage gehad. In de huidige situatie kan de KNDSB nog steeds aanspraak maken op subsidie. Ook de verenigingen die zijn aangesloten bij de KNDSB kunnen op de vertrouwde wijze een aanvraag indienen.

Om goede samenwerking te kunnen en blijven behouden werkt de KNDSB graag mee om De Grote Droomloterij te promoten aan de Dovensport en het D/SH-gemeenschap. Doe mee, zodat iedereen met een beperking dichtbij huis kan gaan en blijft sporten en bewegen. In deze tijden extra noodzakelijk, maar zonder steun heel lastig. Koop gewoon een lot of boek bij Droomparken. Zie link voor meer informatie: https://www.degrotedroomloterij.nl/  Het kost EUR 2,00 per lot

Ook liet Fonds Gehandicaptensport weten dat er een nieuwe wervingsmogelijkheid is gecreëerd voor verenigingen. Namelijk  https://www.unieksporten.nl/crowdfunding Ook hier kunnen verenigingen hun eigen actie starten op Uniek Sporten. Er zijn geen kosten aan verbonden en het platform is veilig. Kijk gerust en maak gebruik van de mogelijkheden.