Na een paar maanden feesten was het weer eens tijd om te beginnen met trainen voor de jongens van NDE. Want we willen natuurlijk niet voor gek staan in Brazilië! Na onze recente overwinning op Zweden en een gelijkspel tegen Duitsland hebben we genoeg vertrouwen gekweekt en de talenten zijn klaar voor de strijd. Verder is er inmiddels een vaste uitvalsbasis gevonden in Utrecht waar de selectie de komende tijd terecht kan. Lekker dichtbij voor onze verslaggever!

De trainingen en toekomstige wedstrijden worden geleid door de gebroeders Retel Helmrich. De een nog serieuzer dan de andere, maar de klik is er met de voetballers. Er wordt nu getraind met een vaste groep spelers waaruit een moeilijke opdracht voor de coaches klaar ligt om een selectie te samenstellen voor Brazilië.

Er is in de selectie niet veel veranderd qua spelers maar in de staf zijn er wel wat veranderingen. Zo beperkt Luuk zich weer tot zijn rol als bestuurslid van het Hoofdbestuur.  Rob Struik is de nieuwe teammanager.  Ten eerste willen we Luuk bedanken voor alles wat hij heeft gedaan afgelopen jaren en wensen wij Rob veel succes.

Verder hebben we naast de 2 vaste tolken iemand erbij die alles mee typt zodat de paar spelers die gebaren niet goed kunnen volgen mee kunnen lezen, zo weten we zeker dat iedereen het goed begrijpt en gaat de communicatie erop vooruit! Ook hebben we een conditie-/krachttrainer gevonden met Robin Frings. Dan zijn alle spelers zeker weten topfit voor Brazilië!

26 januari was de eerste training van NDE.  En afgelopen zondag de tweede.  Na een goede training is er een mini oefenwedstrijd gespeeld tegen SV Utrecht United, de vaste bespeler van de sportpark waar we trainen. Het was een mooie pot om naar te kijken en een prima 3-1 overwinning.  Aankomende zondag volgt de eerste oefenwedstrijd voor dit jaar!  Om 14:00 trappen we af voor een wedstrijd tegen Milheezer Boys, Kom kijken en juich onze talenten naar de overwinning!


RKVV Milheezer Boys
Rooiweg 12
5763 AH Milheeze
Aftrap 14:00u.