Altijd al op een topbaan willen spelen? En tegelijk een bijdrage leveren aan onze sportieve missie? Dan is dit je kans!

Van 22 tot en met 29 juli wordt namelijk de elfde editie van het wereldkampioenschap golf voor doven/slechthorenden gehouden in Kopenhagen. Tijdens de voorgaande edities heeft Nederland eenmaal de titel (Japan) en tweemaal de derde prijs (Michigan, USA) gewonnen. Dit jaar gaan we er weer helemaal voor, met maar één doelstelling: het WK winnen!

Om die doelstelling te bereiken willen we ons professioneel voorbereiden. We laten niets aan het toeval over. Hier zit wel een prijskaartje aan, maar dat willen we op een leuke en ludieke manier tegemoet komen. Mede omdat de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) helaas onvoldoende financiële middelen heeft om ons te helpen. Daarom organiseren we speciaal voor onze sponsoren een compleet verzorgde
golfdag op één van de mooiste, zo niet de mooiste, baan van Nederland, namelijk U.G.C. ‘de Pan’. Voor degene die het niet kennen; de Pan stond onlangs op de derde plek van de top 100 Europese banen volgens de ranglijst van het Britse tijdschrift Golf World.

Op dinsdag 24 mei 2016 krijg je de kans om na een verzorgde lunch 18 holes van deze baan te genieten in bijzijn van een professional in jouw flight/team. Na afloop kun je op het terras toeven van een borrel met bijbehorende hapjes. Wij bieden deze compleet verzorgde dag aan voor maar €150,- per persoon, waarbij jij ook ónze sportieve missie ondersteunt.

Wil je deze kans niet missen? Schrijf je dan vóór 14 mei 2016 in door een mail te sturen naar golf@kndsb.nl met daarin vermelding van je naam en actuele handicap. Let op: op de Pan geldt een maximum handicap van 24. Er is ook een mogelijkheid om een hele flight voor 3 personen te kopen voor €400,-. Wees er snel bij, want vol = vol. Eventuele vrijwillige bijdragen zonder deelname zijn ook van harte welkom.

Programma
11:30 Ontvangst op U.G.C. ‘de Pan’.
11:45 Lunch en introductie
12:45 Mogelijkheid tot inslaan
13:15 Lopen naar de starthole
13:30 Shotgun 18 holes (Texas Scramble met een pro)
18:00 Start borrel
18:30 Prijsuitreiking

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond en U.G.C. ‘de Pan. Voor meer informatie over het WK, zie: www.wdgc2016.com.

Wij hopen je 24 mei te mogen ontvangen!

Charles Mikkers (deelnemer WK, 3e prijs 2014)
Leonie Warringa (deelneemster WK, 1e prijs 2012, 3e prijs 2014)
Wim Poort (voorzitter afdeling golf, KNDSB)
Annemieke de Goederen (bondscoach golf KNDSB)