Atletiek – NK 10 km Hardlopen

Kaart wordt geladen...

Datum
24 juni 2018

Tijd
13:30-15:00 uur

Locatie
Stichting Sociaal Cultureel Centrum D'n As


Aan de leden van de KNDSB wordt gevraagd om uitdaging aan te gaan. Empel, een stadsgemeente van ’s-Hertogenbosch organiseert De Omloop van Empel. Er wordt 3 afstanden gelopen: 5 kilometer, 10 kilometer en 10 Engelse Mijl. KNDSB afdeling Atletiek heeft de uitnodiging van Empel aangenomen om het Nederlands Kampioenschap 10 kilometer daar te houden.
KNDSB Atletiek is zeer verheugd en trots dat de organisatie van De Omloop van Empel de dovensport wilt stimuleren. Bijzondere NK wordt gehouden op 24 juni 2018. Start is om 13:45 uur.

Wij dagen de leden van de KNDSB uit om mee te doen aan het NK 10 kilometer. Wie durft onze titelverdedigers uit? Bij de heren Patrick Cromsigt en bij de dames Silvana Dell’Era.

Interesse? Geef je gauw op via e-mail: atletiek@kndsb.nl en zet jouw naam plus geboortedatum bij. En ook de naam van je club. Het kost EUR 5,00 per persoon voor NK 10 kilometer. Graag zo snel mogelijk opgeven bij afdeling Atletiek.

Vind je 10 kilometer te lang of te kort? Dan kan je via de organisatie inschrijven op andere afstanden. Voor meer informatie zie website: www.omloopvanempel.nl

Parcours voor 10 kilometer: