We zijn verheugd om Niels Meijer als de nieuwe teammanager van ons nationaal doven vrouwen futsalteam te verwelkomen.

Niels is geen onbekende bij de KNDSB. In het verleden was hij ook al eens teammanager van zowel het nationaal doven vrouwen als mannen futsalteam. Hij vervulde ook enige jaren de functie van secretaris in het bestuur van de KNDSB.

Bij de training van het nationaal doven vrouwen futsalteam afgelopen zondag in Zeist werd hij voorgesteld aan de speelsters en de staf. Hiermee is de staf nu compleet.

Niels: “Toen het bestuur mij vroeg om teammanager te worden, wilde ik eerst kijken of er een ‘professionele’ klik was met de staf. Dat is belangrijk om straks het team goed te ondersteunen richting het EK 2026 in Kroatië. En die klik blijkt er te zijn. Wat ook positief is, is dat er een brede en kwalitatieve selectie aanwezig is. Dat biedt perspectief voor het komende EK.”

Het bestuur

Ons nationaal doven vrouwen futsalteam speelt al sinds 1997 interlands tegen andere nationale doven futsalteams, vriendschappelijk en tijdens de Wereld- en Europese Kampioenschappen. Om hieraan mee te mogen doen, dient de sporter een minimale gehoorverlies van 55 dB aan het beste oor te hebben. Dit wil zeggen dat niet alleen doven mee kunnen doen; ook slechthorenden en CI-dragers zijn welkom. Wilt u meer informatie hierover of over onze bond? Dan kunt u contact met ons opnemen via office@kndsb.nl.