Het belooft een spannende slotdag van de KNDSB zaalvoetbalcompetitie en bekertoernooi (Pieter Schiltmanscup) op zondag 9 april in Haarlem, dan valt er een beslissingen in 1e, 2e klasse mannen en vrouwenklasse en bekertoernooi.

Mannen
Op dit moment hebben OLDI 1 en GDVV Martinistad 1 met DSV Catharijne`83 1 in de achtervolging een goede uitgangspositie om kampioen van 1e klasse te worden. Mochten de clubs uit Rotterdam en Groningen tot het eind van de competitie nog steeds hetzelfde aantal punten hebben, dan komt er een beslissingswedstrijd. Of krijgt een competitie een verassende wending? Welke club gaat met de schaal huiswaarts?

Onderaan proberen ADSV 1, OLDI 2 en GDVV Martinistad 2 de onverbiddelijke degradatie te voorkomen. Ze knokken voor elk punt die waard zijn.  Wie gaat dit keer degraderen?

In 2e klasse beginnen de vier clubs uit Bergen op Zoom, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht op nul. Ze strijden om kampioen van 2e klasse te worden. In welke stad gaan ze de kampioenschaal vieren?

Wie wordt de winnaar van de recreatieklasse? De clubs uit Rotterdam, Groningen en Bergen op Zoom spelen dan voor hun eer, club en goede resultaten.

Vrouwen
In de vrouwenklasse heeft ADSV vrouwen een beter papieren om kampioen van vrouwenklasse te worden. DSV Catharijne`83 vrouwen zal dat niet toelaten, ze zullen dan ook proberen alle wedstrijden te winnen. Afhankelijk van de loop van de competitie kan er een beslissingswedstrijd komen. Wie bekroont zich tot de beste doof voetballende vrouwenteam in Nederland?

Pieter Schiltmanscup
Er staat een clubderby op het programma, de eerste twee mannenteams uit Groningen nemen tegen elkaar op in halve finale. In de andere halve finale gaat tussen tweedeklasser ZBSD 1 en OLDI 1. Wie gaan naar de finale op deze dag? Wie mag de metershoge wisselbeker meenemen naar huis? Of verdedigt de OLDI met succesvol de titel?
Bij de vrouwen strijden ADSV uit Amsterdam en DSV Catharijne`83 uit Utrecht in de finale om een wisselbeker. Pakt de Amsterdammers ditmaal de beker van de titelverdediger?

De koorts gloeit volkomen helemaal.

Klik voor het Programma en Standen.

Kom allemaal kijken in Haarlem op zondag 9 april.

Kennemer Sportcenter
IJsbaanlaan 4a
2024 AV Haarlem
http://www.sro.nl/accommodaties/sporthallen/haarlem/kennemer-sportcenter/