Op zondag 17 april zal de derde ronde van de zaalvoetbalcompetitie plaats vinden in Heerenveen. Ook zullen de halve finales en de finale van de Pieter Schiltmanscup bij de heren en de dames worden afgewerkt.

In de 1e klasse heren aan het eind van anderhalve competitie. Welke team mag zich de beste van doof voetballend Nederland noemen? Gaat D.S.V. Catharijne ’83 aan de haal met de titel of zal nummer 2 GDVV Martinistad de club uit de Domstad inhalen. Oldi is ook nog in de race. Het zal er om spannen.

In de 2e klasse heren strijden DSV Catharijne`83 2, GDVV Martinistad 2, OLDI 2 en Black Eagles 2 om kampioenschap 2e klasse. Alle punten weer op 0. Wie van de 4 zal de sterkste blijken na 17 april.

DSV Catharijne`83 3, GDVV Martinistad 3, Black Eagles 1 en ZBSD 1 gaan lekker voetballen voor hun eer in recreatieklasse heren.  Ook hier 0 punten. Eer of niet, de eerste plaats is altijd lekker na een dag spelen.

Bij de vrouwen een competitieve slotdag, wie gaat met de schaal huiswaarts? D.S.V. Catharijne ’83 staat nummer 1, ADSV volgt op 3 punten en G.D.V.V. Martinistad op 6 punten. Vier wedstrijden voor alle damesteams. Wie heeft de langste adem en zal de schaal omhoog kunnen houden?

De strijd op de Pieter Schiltmanscup nadert ook zijn einde. Twee halve finale`s en een finale bij de heren. Gaat DSV Catharijne`83 3 verder stunten tegen ADSV en haalt het de finale. Of doen de eerste klassers hun plicht?
De damesfinale van de Pieter Schiltmans Cup gaat tussen DSV Catharijne`83 Vr. en GDVV Martinistad Vr. Gaat de beker naar Utrecht of naar Groningen?
Na de herenfinale worden de prijzen direct uitgereikt in hal 1.

Bekijk hier het programma

Bekijk hier de tussenstanden